Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland
Voor 17:00 besteld zelfde dag verzonden
Veilig verzonden via flespakket.nl
Met een 9.4 beoordeeld op KiyOh

Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger

5-3-2020   Prago, Arthos en Melandor van zijn wijnen van mythische kwaliteit. Het zijn premium pinot noir wijnen van Weingut Metzger uit de Duitse regio Pfalz. Deze spätburgunders, zoals de pinot noir in het Duits wordt genoemd, kunnen zich meten met de grand cru wijnen uit de Bourgogne.
Hoewel alle drie de wijnen van dezelfde druif zijn gemaakt, komen de druiven van verschillende wijngaarden en heeft wijnmaker Uli Metzger ze ieder een onmiskenbare eigen stijl gegeven. "Prago" is elegant met een vrouwelijke kant, de "Arthos" weelderig en vol en de "Melandor" krachtig en ruw.
Een leuk weetje: Het bureau dat de etiketten van deze wijnen ontwierp, heeft hiervoor een prijs gekregen in de categorie "Excellent Communications Design - Brand Identity". We kunnen dus wel stellen dat de uitspraak 'Never judge a wine by its label' in dit geval mooi niet op gaat!


Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger

Delen op:
Wijnblog
WijnGoeroe Riesling Weken
WijnGoeroe Riesling Weken

27-5-2020   De Riesling weken worden elk jaar door het Duitse wijninstituut in samenwerking met restaurants en wijnwinkels in 14 landen over de hele wereld georganiseerd. Officieel zouden de Riesling weken in Nederland...

Lees verder
Vegan wijn? Wat is dat?
Vegan wijn? Wat is dat?

17-5-2020   Misschien komt dit als een verrassing, maar wijn is niet per definitie veganistisch. Tijdens het wijnmaken ontstaan er zwevende deeltjes in de wijn die, voordat de wijn wordt gebotteld, uit de wijn worden...

Lees verder
Reviews

9.4 / 10

225 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

24 may '20 - Sietze geeft De WijnGoeroe een 9 uit 10

Prachtig assortiment met mooie wijnen!

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh