Riesling en Pinot weeks 2021

6-10-2021   Jaarlijks organiseert het Informatiebureau voor Duitse wijn de Riesling Weeks. Dit jaar worden dat de Riesling en Pinot weeks, omdat ook de Pinot druiven volop aangeplant zijn in Duitsland en een veelzijdigheid aan wijnen bieden. Ga je in de periode van 1 t/m 17 oktober naar een restaurant, dan kun je voordelig kennismaken met wijn-spijs combinaties van deze Duitse wijnen met een 3-gangen diner. Ook de WijnGoeroe laat de Riesling en Pinot Weeks niet zomaar voorbij gaan.

Duitsland is namelijk een van de favoriete wijnlanden van de WijnGoeroe. Weissburgunder, grauburgunder, spätburgunder en frühburgunder zijn naast riesling de druiven die zeer veelzijdig zijn en tal van verrassende wijn-spijs combinaties kunnen maken.
Afgelopen zomer was de WijnGoeroe in Rheinhessen en Kaiserstuhl (Baden) en combineerde dat uiteraard met een bezoekje aan een aantal wijnhuizen, zoals Weingut Weber en Weingut Knab.

Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de acties die de WijnGoeroe organiseert tijdens de Riesling en Pinot weeks.

Zaterdag 9 oktober is Weingut Julius uit het Duitse Rheinhessen in het pakhuis. Kom langs en proef hun heerlijke biologische en vegan Riesling, Weissburgunder, Grauerburgunder en Spätburgunder!

Riesling en Pinot weeks 2021

Delen op:
Wijnblog

Blog

Zaterdagproeverijen in het pakhuis

20-10-2021   De komende maanden tot aan de kerst organiseert de WijnGoeroe samen met verschillende wijnhuizen proeverijen op zaterdag. Elke week zijn er andere wijnhuizen aanwezig. Wil je weten wie er binnenkort in...


Lees verder
Reviews

9.3 / 10

381 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

12 oct '21 - Milja geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Mooie selectie wijnen, snelle bezorging.

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh