Vier kerst klein met grootse wijnen van de WijnGoeroe
Het is bijna kerst! Net zoals vorig jaar zullen we dit feest ook dit jaar thuis in klein gezelschap vieren. Traditioneel wordt er door veel mensen samen met familie gezellig gegeten, maar uiteraard ook gedronken. Een goede wijn mag tijdens de feestdagen dus absoluut niet ontbreken! De WijnGoeroe weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een wijn lekker smaakt bij de gerechten van het seizoen. Heb je advies nodig over welke wijn het beste past bij jouw kerstgerecht? Neem dan gerust even contact met ons op. De Wijngoeroe adviseert je graag!

Kerst is misschien wel hét moment in het jaar dat je flink mag uitpakken met wijn en verrassende wijn-spijs combinaties op tafel te zetten. Bij de borrel toastjes met diverse tapenades en een van onze borrelwijnen, als aperitief een mousserende wijn, een volle rode wijn bij een mooi stuk wild met gegrilde groente, of een dessertwijn bij je nagerecht met zoet fruit of chocolade. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook wie gaat voor een biologische of vegan kerstdiner kan bij de WijnGoeroe terecht voor bijpassende wijnen.

En mocht je er zelf niet meer uitkomen, kies dan bijvoorbeeld één van onze wijnpakketten. Ook kan je ons mailen of langskomen in ons Wijnpakhuis in Rotterdam. We adviseren je graag.
KerstRotterdamWijnWijn-spijs