Sojasaus bij de WijnGoeroe

Wat is de overeenkomst tussen wijn en sojasaus? Het is allebei het resultaat van fermentatie. Sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, graan, water en zout. Door natuurlijke gisten en bacteriën maanden of zelfs jaren hun gang te laten gaan, ontstaat een rijke en smaakvolle sojasaus. We kennen sojasaus natuurlijk uit de Aziatische keuken, maar het is ook lekker om je vlees of vis mee te marineren voor op de barbecue.

De Rotterdamse sojasaus van Tomasu is de enige sojasaus in Europa die in een micro-brouwerij is gemaakt. Minimaal 24 maanden lang rijpt en fermenteert de saus in oude whiskyvaten wat resulteert in een rijke en unieke smaak.
Wijnblog

Blog

Zaterdagproeverijen in het pakhuis

20-10-2021   De komende maanden tot aan de kerst organiseert de WijnGoeroe samen met verschillende wijnhuizen proeverijen op zaterdag. Elke week zijn er andere wijnhuizen aanwezig. Wil je weten wie er binnenkort in...


Lees verder
Reviews

9.3 / 10

381 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

12 oct '21 - Milja geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Mooie selectie wijnen, snelle bezorging.

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh