Sojasaus bij de WijnGoeroe

Wat is de overeenkomst tussen wijn en sojasaus? Het is allebei het resultaat van fermentatie. Sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, graan, water en zout. Door natuurlijke gisten en bacteriën maanden of zelfs jaren hun gang te laten gaan, ontstaat een rijke en smaakvolle sojasaus. We kennen sojasaus natuurlijk uit de Aziatische keuken, maar het is ook lekker om je vlees of vis mee te marineren voor op de barbecue.

De Rotterdamse sojasaus van Tomasu is de enige sojasaus in Europa die in een micro-brouwerij is gemaakt. Minimaal 24 maanden lang rijpt en fermenteert de saus in oude whiskyvaten wat resulteert in een rijke en unieke smaak.
Wijnblog

Blog

Spaans Wijnweekend in het pakhuis

1-5-2021   Omdat we voorlopig nog niet naar Spanje kunnen, halen we Spanje hier naartoe. Zaterdag 8 mei presenteren we de wijnen en sherry's van Bodegas Barbadillo in ons pakhuis....


Lees verder
Reviews

9.4 / 10

353 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

6 may '21 - Suzan geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Goeie wijn, vriendelijke en goede feedback

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh