Sojasaus bij de WijnGoeroe

Wat is de overeenkomst tussen wijn en sojasaus? Het is allebei het resultaat van fermentatie. Sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, graan, water en zout. Door natuurlijke gisten en bacteriën maanden of zelfs jaren hun gang te laten gaan, ontstaat een rijke en smaakvolle sojasaus. We kennen sojasaus natuurlijk uit de Aziatische keuken, maar het is ook lekker om je vlees of vis mee te marineren voor op de barbecue.

De Rotterdamse sojasaus van Tomasu is de enige sojasaus in Europa die in een micro-brouwerij is gemaakt. Minimaal 24 maanden lang rijpt en fermenteert de saus in oude whiskyvaten wat resulteert in een rijke en unieke smaak.
Wijnblog

Blog

Zomerse rosé wijnen!

11-7-2021   Het is weer volop zomer! Wat is er nou lekkerder dan buiten in de zon genieten van een heerlijke wijn? Een frisse rosé wijn mag deze zomer dan ook niet ontbreken! Dit, omdat een rosé echt ontzettend...


Lees verder
Reviews

9.4 / 10

370 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

3 jul '21 - R.L.H. Akkers geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

prima

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh