Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland
Voor 17:00 besteld zelfde dag verzonden
Veilig verzonden via flespakket.nl
Met een 9.3 beoordeeld op KiyOh

Bodegas Casto Pequeño

Bodegas Casto Pequeño
Bodegas Casto Pequeño


Het landwijngebied (viño de la tierra) Castilla y León strekt zich uit ten noorden van Madrid tot aan het Baskenland. In het westen grenst het aan Portugal en in het oosten aan de Rioja. Het is het grootste van 17 autonome regio's in Spanje en ligt op een gemiddelde hoogte van 900 meter en heeft Valladolid als hoofdstad.
De hoogte heeft als gevolg dat er zelfs tot in mei vorstgevaar bestaat. De neerslag valt hier in de winter en is gemiddeld 450 mm per jaar. Het land is uitermate kaal en wordt van oost naar west door de beroemde rivier de Duero als het ware in tweeën gedeeld.

In het Centrum van Castilië in het plaatsje Valderas heeft Alberto Moro Gonzalez een prachtige nieuwe Bodega gebouwd. Uitmuntende wijnen zijn het gevolg van een streng productiebeleid.Bodegas Casto Pequeño heeft zijn wijnbergen op verschillende terroirs liggen. Enerzijds zandbodem met leem en kiezel en anderzijds leembodem met klei.
Land: ES

 land: ES
Aantal hectare:

100

Wijnblog
B E L A N G R I J K!
B E L A N G R I J K!

16-3-2020   B E L A N G R I J K! Wij zijn er voor ál onze klanten🍷🚚...

Lees verder
Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger
Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger

5-3-2020   Prago, Arthos en Melandor van zijn wijnen van mythische kwaliteit. Het zijn premium Pinot Noirs van Weingut Metzger uit de Duitse regio Pfalz. Deze spätburgunders, zoals de pinot noir in het Duits...

Lees verder
Reviews

9.3 / 10

147 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

19 may '19 - Leo geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

mooie wijnen snelle levering

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh