Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland
Voor 17:00 besteld zelfde dag verzonden
Veilig verzonden via flespakket.nl
Met een 9.3 beoordeeld op KiyOh

Celler Coma d'en Bonet

Celler Coma d'en Bonet

Pepe Fuster Amades is de tovenaar van de Terra Alta, een briljant maar ook tevens onbekend wijngebied wat zich omringd weet door de rivier de Ebro. Ten noorden hiervan ligt het beroemde Priorato en in het oosten grenst het aan de DO Tarragona. Pepe heeft de Bodega in 1995 van zijn ouders overgenomen en hij werkt sinds 2002 helemaal bio op inmiddels 27 hectares.
Het gebied ligt vrij hoog in het binnenland, zo'n 40 km van de kust en heeft hele warme zomers en koude winters. Er is weinig kans op rotting en dit komt om dat er overdag de droge wind "de Fierto" uit het Baskenland waait. Deze wordt 's middags afgelost door de iets vochtigere Garbinada vanuit de Middellandse Zee. En die vochtige lucht mag ook wel, want de gemiddelde neerslag per jaar is 400 mm! In Nederland hebben we het dubbele. Celler Coma d'en Bonet produceert elegante maar impressive wines op fruit en terroir gestructureerd met een enorm hoge wijn-spijs-aai-factor. Salut!!
Land: ES

 land: ES
Aantal hectare:

27

Wijnblog
B E L A N G R I J K!
B E L A N G R I J K!

16-3-2020   B E L A N G R I J K! Wij zijn er voor ál onze klanten🍷🚚...

Lees verder
Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger
Maak kennis met Prago, Arthos en Melandor van Weingut Metzger

5-3-2020   Prago, Arthos en Melandor van zijn wijnen van mythische kwaliteit. Het zijn premium Pinot Noirs van Weingut Metzger uit de Duitse regio Pfalz. Deze spätburgunders, zoals de pinot noir in het Duits...

Lees verder
Reviews

9.3 / 10

147 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

19 may '19 - Leo geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

mooie wijnen snelle levering

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh