Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland
Voor 17:00 besteld zelfde dag verzonden
Veilig verzonden via flespakket.nl
Met een 9.3 beoordeeld op KiyOh

Domaine des Chênes

Domaine des Chênes
Domaine des Chênes


Als je het over de Roussillon hebt denk dan maar meteen aan Spanje. Vier eeuwen van Spaanse overheersing hebben zijn sporen achter gelaten, zowel in de taal als in de eetcultuur.
Het dorpje Vingrau ligt in de uitlopers van de Pyrenëen, iets ten westen van het dorpje Rivesaltes in een werkelijk ruig, karg en arm landschap.
Hier maakt, Professor in de Oenologie, Alain Razungles elk jaar ware monumenten van wijnen uit louter autochtone druivensoorten als: macabeu, grenache noir, grenache blanc. Alain weet als geen andere de specifieke aroma's uit deze druiven in de fles te krijgen. (hierop is hij afgestudeerde professor!)
Hierbij wordt hij geholpen door een fantastisch klimaat (325 dagen zon) en een buitengewoon terroir wat uit louter kalksteen en rolkeien bestaat. Lage rendementen spreken bijna vanzelf (30 hl/ha)!

Land: FR

 land: FR
Aantal hectare:Wijnblog
Wijnbeurs bij de WijnGoeroe op 13 en 14 april
Wijnbeurs bij de WijnGoeroe op 13 en 14 april

1-4-2019   Wijnliefhebbers opgelet! In het weekend van 13 en 14 april opent de WijnGoeroe de deuren van het pakhuis in Rotterdam voor de voorjaarswijnbeurs. Dit weekend zijn er diverse wijnhuizen aanwezig om je...

Lees verder
Waarom zeggen we JA tegen de Chardonnay?
Waarom zeggen we JA tegen de Chardonnay?

16-1-2019   Al jaren is wijn van de chardonnay de meest gedronken wijn. Ook bij de WijnGoeroe is 1 op de 8 verkochte flessen een waar de chardonnay druif een hoofdrol in speelt. Het is dan ook niet verwonderlijk...

Lees verder
Reviews

9.3 / 10

147 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

19 may '19 - Leo geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

mooie wijnen snelle levering

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh