Tomasu

Tomasu

De geboren en getogen Rotterdammer Thomas Uljee is de oprichter van Tomasu. Hij leerde zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus door de wereld rond te reizen, online onderzoek te doen en drie jaar lang vallen en opstaan. Samen met zijn brouw-partner-in-crime Piet van Westen produceert hij nu de enige micro-gebrouwen sojasaus van Europa die minimaal 24 maanden in oude whiskyvaten rijpt.
Land:

 land:
Aantal hectare:



Wijnblog

Blog

Spaans Wijnweekend in het pakhuis

1-5-2021   Omdat we voorlopig nog niet naar Spanje kunnen, halen we Spanje hier naartoe. Zaterdag 8 mei presenteren we de wijnen en sherry's van Bodegas Barbadillo in ons pakhuis....


Lees verder
Reviews

9.4 / 10

353 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

6 may '21 - Suzan geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Goeie wijn, vriendelijke en goede feedback

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh