De WijnGoeroe: door Perswijn Magazine aanbevolen wijnwebwinkel
In Kasteel de Wittenburg werd op zondag 26 oktober 2014 de uitslag bekend gemaakt in de door Perswijn Magazine georganiseerde verkiezing 'Wijn Web Winkel van het Jaar 2015'.

Na een stemronde waarin de consument op zijn favoriete wijnwebwinkel kon stemmen, kregen we het nieuws dat we één van de 25 genomineerden waren die mee zouden dingen naar de titel 'Wijn Web Winkel van het Jaar 2015'. Vervolgens hebben een onafhankelijke jury en een mystery shopper De WijnGoeroe beoordeeld op aspecten als assortiment, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en service.

De jury was zeer gecharmeerd van onze website; De WijnGoeroe wordt door Perswijn Magazine aanbevolen en daarmee behoren we tot de 10 beste wijnwebwinkels van Nederland!

Uit het juryrapport:
"Een frisse uitstraling, actief op Twitter, Facebook en andere sociale media, goede informatievoorziening, ook op culinair gebied, en een uitstekende gebruiksvriendelijkheid. De jury prijst in dit laatste opzicht vooral de zeer goede beginpagina. Het assortiment heeft net niet de grootste spreiding, maar wel veel keuze en goede kwaliteit, en de service is erg scherp. Gewoon een goede site met mooie wijnen. Deze webwinkel valt in de smaak!"

Op de website van Perswijn Magazine is het persbericht terug te lezen.