Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze weer per email ontvangen door je emailadres in te vullen op de Mijn account pagina onder "wachtwoord vergeten?".

Je kunt het e-mailadres wijzigen door in te loggen op De WijnGoeroe.nl en te klikken op 'Mijn account'. Hier kan je overigens ook al je andere gegevens wijzigen.

Wanneer je onze nieuwsbrief op een ander e-mailadres wilt ontvangen, kan je je met dit andere e-mailadres aanmelden onder 'Nieuwsbrief', links onderaan deze pagina. Je kan jezelf dan via de link die onderaan elke nieuwsbrief staat afmelden voor het oude e-mailadres waar de betreffende nieuwsbrief naar toe is gestuurd.

Het versturen van de orderbevestiging kan enkele minuten duren. Als je geen orderbevestiging ontvangt na het plaatsen van je bestelling, controleer dan allereerst je spamfilter. Het kan zijn dat de orderbevestiging onbedoeld daar in terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat er iets is mis gegaan met het versturen van de orderbevestiging. Controleer of het e-mailadres dat bij ons bekend is juist is. Je kunt dit controleren en eventueel aanpassen door in te loggen en te klikken op 'Mijn account'. Als ook dit niet het geval is, dan is de kans groot dat het versturen van je bestelling niet is gelukt. Een bestelling is pas verstuurd nadat je na 'Stap 4: Betalen' op 'Betalen/afronden' hebt geklikt en wanneer je gekozen hebt om via iDEAL te betalen, alle aanwijzingen op het scherm doorlopen zijn.
Nog steeds geen orderbevsetiging ontvangen? Neem dan contact met ons op om na te gaan of het versturen van je bestelling gelukt is.

Een kortingsbon kan korting geven op de bezorgkosten, het assortiment of kan worden gebruikt voor andere acties. Wanneer je een kortingsbon hebt ontvangen via bijvoorbeeld de nieuwsbrief of tijdens één van onze proeverijen dan kan je deze invullen op het moment dat je een online bestelling gaat afrekenen. Je korting wordt automatisch verrekend en kun je terug vinden in het totaaloverzicht. Een kortingsbon kan alleen ingewisseld worden bij je online aankopen en is niet geldig op lopende aanbiedingen en wijnpaketten. Per bestelling kan je maximaal één kortingsbon gebruiken.

Wij bezorgen in heel Nederland. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en kosten voor bezorging in andere landen.
Bezorging wordt verzorgd door Flespakket (PostNL) of onze eigen chauffeur. Je kunt je wijnen op een vast adres laten bezorgen. De meeste klanten kiezen hun huisadres, maar je kan per bestelling het afleveradres zelf bepalen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in ons pakhuis in Rotterdam. Meer over bezorging kun je vinden onder Leveringen.

Absoluut! Alle wijnen worden geselecteerd op zuiverheid en eerlijkheid, iets dat meteen resulteert in houdbaarheid, welke wordt verlengd door het ontbreken van chemische toevoegingen.
Sluit de wijn af met een vacuvinstop en bewaar in de wijn- danwel koelkast.
(Dit geldt ook voor rode wijn; volgende dag gewoon half uur voor drinken uit de koelkast halen)

Jazeker, desgewenst kunnen wij wijn/spijs adviezen geven.
Stuur een mail met je gerecht(en) en wij adviseren de bijpassende wijn(en)!

Een absolute aanrader wanneer je jouw gasten wilt verrassen tijdens een diner bij je thuis. Succes verzekerd!

Met alle plezier. Wijnproeverijen vanaf 15 personen, zowel zakelijk als privé.
Eventueel in combinatie met heerlijke hapjes of een informeel diner, bij ons in ons Wijnpakhuis of bij jou op locatie.

Thema's kunnen op maat worden gemaakt, afhankelijk van het budget.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar wijnproeverijen waarbij een aantal van onze wijnproducenten aanwezig zijn om hun producten voor jou te schenken en er alles over te vertellen.
Zie ook: Wanneer is de volgende overzichtsproeverij?

Die mogelijkheid bieden wij inderdaad. Het reserveren van een bepaalde jaargang van een wijn geldt echter wel voor een minimale afname van 60 flessen.
Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de data van wijnproeverijen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, volg ons op LinkedIn, Instagram of wordt vriend op facebook.

Klantenservice

+31 (0) 10 - 485 69 00

Stuur een e-mail naar