Eerste WijnGoeroe Wijnbeurs in het nieuwe pakhuis!


De perfecte lentewijn

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei aanstaande organiseren wij weer een wijnbeurs, waarbij je prachtige wijnen kunt komen proeven van gerenommeerde wijnhuizen. Deze keer is het een speciale editie, aangezien dit de eerste wijnbeurs is sinds onze verhuizing naar het nieuwe wijnpakhuis in de Spaanse Polder in Rotterdam. Je bent van harte welkom om onze nieuwe locatie te komen bekijken, van waaruit wij je voortaan zullen bedienen op het gebied van wijn-spijsadvies en de directe verkoop van onze kwaliteitswijnen.


Onze nieuwe locatie in de Spaanse Polder


Wegens de voorgenomen sloop van onze oude locatie aan de Rijnhaven, waren wij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons wijnpakhuis. Na lang zoeken hebben wij een toplocatie gevonden aan de Schuttevaerweg 23 in de Spaanse Polder. Ons nieuwe wijnpakhuis is gelegen tegenover de markante locatie van Schmid Zeevis en op een steenworp afstand van de oprit van de A20. Sinds 1 mei 2018 zijn wij verhuisd naar deze nieuwe locatie.

De WijnGoeroe Wijnbeurs


Op 26 en 27 mei zijn wij van 12.00 tot 18.00 voor u geopend. Standhouders zijn deze editie onder andere Domaine Gérard Tremblay, Bodegas Pirineos, Cellers Coma d'en Bonet en Vinchio-Vaglio Serra. Uiteraard ligt het accent op overheerlijke lente- en zomerwijnen, zoals bijvoorbeeld de rosé van Château Pigoudet. Bij de entreeprijs van € 7,50 is een kristallen wijnglas inbegrepen, dit glas kunt u gebruiken om de wijnen van de aanwezige standhouders te proeven.

De perfecte lentewijn

Wilt u op de hoogte blijven van kortingsacties, evenementen en ander WijnGoeroe nieuws? Schrijf u dan in voor onze e-mailnieuwsbrief. Dit kan linksonder deze pagina.