Wijnpakketten voor je staycation
Aan het begin van dit jaar hadden we de zomervakantie van 2020 iets anders voorgesteld. In plaats van een vakantie in het buitenland, houden we nu een staycation in eigen land, Tuinesië of Balkonië. Om je toch op je vakantieadres in je favoriete vakantieland te wanen, heeft de WijnGoeroe speciale vakantie wijnpakketten samengesteld.

Tour de vin

Misschien had je gepland om nu met de camper de Tour de France achterna te reizen. Reis je deze vakantie met de camper door eigen land? Neem dan het Tour de Vin wijnpakket mee en je zit gelijk in Zuid Frankrijk met wijnen uit de Languedoc en de Provence.

Viva Italia

Zit je in plaats van op Sicilië op Ameland, of aan het IJsselmeer in plaats van het Gardameer? Dan is het wijnpakket Viva Italia wel wat voor jou. Dit wijnpakket bevat Prosecco uit Veneto, Greco Bianco van het Calabrische wijnhuis Ippolito 1845 en Babera d'Asti - Sorì dei Mori van Vinchio Vaglio Serra uit Piemonte.

Spaanse Armada

Vooralsnog hoeven we hier in Nederland nog niet te rekenen op Spaanse temperaturen, maar wellicht breekt die Spaanse zon wel door wanneer je een van de wijnen uit het Spaanse Armada wijnpakket inschenkt. Lekker bij tapas of een eigengemaakte paella!

Oostenrijkse Mix

En tot slot Oostenrijk. Dit is al sinds jaar en dag het favoriete wijnland van de WijnGoeroe. Exotisch, bijzonder, aangenaam en bovenal verrassend! Oostenrijk is het land dat ons maar blijft verbazen. In het Oostenrijkse wijnpakket vind je wijnen van typisch Oostenrijkse druivenrassen: Grüner Veltliner, Blaufränkisch en Zweigelt. Bovendien is dit wijnpakket 100% biologisch.