Juli is Rosé maand bij de WijnGoeroe

Hoe rosé wil jij het hebben?


Het is volop zomer! Heb jij daarom ook zo'n zin om in de zon op een terras of tijdens een barbecue rosé te drinken? Dat komt goed uit! De hele maand juli staan deze wijnen in de spotlight en elk weekend krijg je 10%, 15% of 20% korting op een speciale selectie uit ons rosé-assortiment. En het weekend begint bij de WijnGoeroe in juli vroeg, want de korting geldt al vanaf donderdag! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees iedere vrijdag als eerste welke wijnen dat weekend in de aanbieding zijn.

Rosé wijnen zijn er in alle kleuren en nuances van roze. Van heel licht zalmroze tot diep frambozen rood. Never judge a wine by its label, maar bij rosé geldt ook never judge a rosé by its color!. De licht zalmroze rosé uit de Provence kan net zo vol van smaak zijn als zijn diep roze gekleurde collega uit Spanje. En wat dacht je van een mousserende rosé, een heerlijk bruisende Prosecco Rosato of een glas Rosé Champagne voor een extra feestelijk tintje?
kleur rosé wijnen

Nieuwe rosés in het assortiment


De WijnGoeroe heeft vijf nieuwe rosés aan het assortiment toegevoegd. Dit zijn:
- Le Rosé 2019 van Paul Mas, een mooie blend van wel vijf druiven soorten;
- Rosé 2019 van Château Gabriel, een gastronomische biologische rosé;
- Rosé cuvée Malyse van Château Carteyron, 100% vegan en lekker bij licht pittige Aziatische gerechten;
- Rosé 2019 van Mas de Pampelonne, een rosé die ook lekker is als toetje bij Tarte tropézienne;
- Calalenta Rosato merlot 2019 van Fantini, een verrassende rosé: uit Italië en gemaakt van Merlot druiven.

Rosé wijn bij een barbecue


Je zou het misschien niet verwachten, maar een rosé wijn doet het ook heel goed bij je BBQ. Rosé lijkt namelijk meer op een rode wijn dan op een witte wijn. Rosé wordt traditioneel gemaakt van rode druiven. Omdat we bij vleesgerechten gelijk denken aan een rode wijn, is rosé dus ook een goede keus. Rosé wijn beschikt namelijk over de kwaliteiten die een stuk vlees goed aanvullen! Rosé is daarom een perfecte combinatie tussen een verfrissend zomerdrankje en een wijn die de smaken van het vlees, vis en de gegrilde groente van de barbecue aanvult.
rosé barbecue

Rosé wijnpakket


Laat je verrassen door ons samengestelde rosé pakket, de allerlekkerste rosé wijnen in één pakket.
Marselan rosé 2019 van Cave de Richemer is een van de wijnen in ons Rosé wijnpakket. Een wijn met een uitbundige neus! Net als de andere wijnen in dit pakket heerlijk voor bij de barbecue, of gewoon even voor tussendoor. Vier de zomer daarom met het rosé wijnpakket! Bestel het wijnpakket vandaag en je hebt hem morgen al in huis.