Extra wijnevenement: zaterdag 24 november
Op zaterdag 10 en zondag 11 november vond de druk bezochte jaarlijkse najaarswijnbeurs van de WijnGoeroe plaats. Met bijna 200 wijnen, waarvan een aantal nieuwe, van ruim 20 wijnhuizen was er genoeg te proeven.

Twee wijnhuizen die er dat weekend niet bij waren, maar nog wel graag hun wijnen aan je willen laten proeven, zijn het Duitse Weingut Weber en Domaine des Masques uit Frankrijk. Zij zijn voor een extra wijnevenement op zaterdag 24 november van 12:00u tot 18:00u in het pakhuis aanwezig. Ook deze dag geldt de vaste beursaanbieding: 12 dezelfde flessen halen=10 betalen.

Die zaterdag kan je ook inspiratie op doen voor je eindejaarsgeschenken. Zo verzorgt de WijnGoeroe ieder jaar voor vele bedrijven de relatiegeschenken in de vorm van een passend wijncadeau. Wat dacht je van Franse topwijnen verpakt in een originele houten wijnkist met bijvoorbeeld je eigen (gebrandmerkte) logo? Ook hebben wij de mogelijkheid om een magnum fles van je favoriete wijnhuis, een feestelijke fles champagne of prosecco, cognac, likeur of olijfolie te leveren. Of dacht je meer aan een fles chardonnay in combinatie met een heerlijke gerookte zalm in een luxe geschenkverpakking? De keuze is reuze. We adviseren je graag.

Dus tot ziens in ons pakhuis!

Datum
Zaterdag 24 november van 12:00u tot 18:00u.

Locatie
Wijnpakhuis van de WijnGoeroe
Schuttevaerweg 23
3044 BA Rotterdam
Parkeren gratis voor de deur