Rode wijn

Rode wijn kopen
Een smaakvolle rode wijn tijdens een etentje, een feestje of op het terras, veel mensen houden wel van een lekker glas op zijn tijd. In het assortiment van de WijnGoeroe vindt u een ruime hoeveelheid kwalitatieve rode wijnen. Alle rode wijnen die u bij ons vindt zijn namelijk door ons met de hand uitgekozen. Wij werken enkel samen met de beste wijnboeren uit Europa, daarom staat de WijnGoeroe altijd garant voor kwaliteit. Of u nu gaat voor een houtgerijpte Cabernet Sauvignon, een kruidige Merlot, een volle Pinot Noir of fruitige Barbera, bij ons kunt u het vinden. Wilt u een rode wijn kopen? Bekijk dan onderstaand ons ruime assortiment!

Soorten rode wijn


Blauwe druiven vormen de basis van een rode wijn. De kleur van de wijn is te danken aan de kleurstoffen in de schil van de desbetreffende druivensoort. Uiteraard zijn er veel verschillende soorten rode wijn aan te wijzen. De meesten hebben van nature een "droge" smaak doordat de wijn na het gistingsproces nog weinig restsuikers bevat. Door een andere afstelling kan de rode wijn echter ook zoeter worden gemaakt. Verder wordt er veel geëxperimenteerd met het toevoegen van verschillende kruiden, waardoor er kruidige wijnen ontstaan die bijvoorbeeld lekker smaken bij Aziatische gerechten.

Rode wijn kopen bij de WijnGoeroe


Wilt u een rode wijn kopen? Dan moet u zeker het assortiment huiswijnen en topwijnen van De WijnGoeroe bekijken! Wij hebben een netwerk van de allerbeste wijnboeren uit Europa en Zuid-Afrika. Wij zijn altijd op zoek naar rode wijnen met een uniek karakter die bovendien op een natuurlijke en verantwoorde wijze worden geproduceerd. Onze wijn is tevens bij veel gerenommeerde horecagelegenheden te verkrijgen. Wanneer u bij de WijnGoeroe een fles wijn koopt dan weet u dus zeker dat u kwaliteit in handen heeft! Wanneer u een bestelling plaatst van €50,- of meer dan worden de flessen tevens gratis bij u thuisbezorgd.

Heeft u nog vragen over onze rode wijn of één van onze andere producten? Neemt u dan gerust even contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@dewijngoeroe.nl of te bellen met +31 (0) 10 - 485 69 00. U bent ook van harte welkom om langs te komen in ons Wijnpakhuis te Rotterdam! Hier kunnen wij u van wijnadvies voorzien.
Wijnblog

Blog

Wat wordt 2021 voor wijnjaar?

12-9-2021   Terwijl in de wat noordelijker gelegen Europese wijnlanden de druiven elke zonnestraal van harte verwelkomen om rijp te worden, zijn ze bij Costers del Sió in Catalonië al begonnen met de oogst....


Lees verder
Reviews

9.4 / 10

378 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

2 sep '21 - Edward geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Super service en zeer hoge klantvriendelijkheid

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh