Restanten verkoop wegens verhuizing!
restanten verkoop

Ja je leest het goed, De WijnGoeroe gaat verhuizen! Ons wijnpakhuis bevindt zich al enige tijd aan de Rijnhaven in Rotterdam, maar helaas moeten wij dit pand binnenkort verlaten. Ondertussen hebben wij ons oog laten vallen op een prachtige locatie in de Spaanse polder! Echter, ons wijnpakhuis ligt nog vol grote hoeveelheden wijnen die wij niet allemaal gaan verhuizen. Daarom zijn wij gestart met een grote restanten verkoop, met kortingen tot wel 60%!

Locatie Spaanse polder Rotterdam


Vanaf 1 mei kun je ons vinden aan de Schuttevaerweg 23 in de Spaanse polder. Ons nieuwe pand ligt tegenover Schmidt Zeevis, een bekende locatie voor veel Rotterdammers. Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie omdat hij direct langs de snelweg ligt. Verder is er ook volop ruimte om gratis te parkeren, iets wat bij ons oude pand nog wel eens problemen opleverde. Het nieuwe pand is van alle gemakken voorzien, daarom hoeven wij er weinig aan te verbouwen. Mede hierdoor kunnen wij op korte termijn verhuizen. Ook in ons nieuwe pand bent u van harte welkom om mooie wijnen te proeven en kopen. Uiteraard blijven wij ook gewoon onze wijnbeurzen organiseren.

Restanten verkoop


We hebben een lijst samengesteld van prachtige wijnen die we helaas niet gaan verhuizen. Daarom houden we een restanten verkoop en gaan deze wijnen weg met kortingen tot wel 60%. Bekijk de lijst aandachtig en plaats een bestelling. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst genoteerd en gereserveerd. Het kan dus zijn dat de wijnen al vergeven zijn, wees er dus snel bij! U kunt de bestelling plaatsen door de bestellijst te sturen naar info@dewijngoeroe.nl.


>> Lijst met afgeprijsde wijnen <<