Spaans Wijnweekend in het pakhuis
Omdat we voorlopig nog niet naar Spanje kunnen, halen we Spanje hier naartoe. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 mei houden we een Spaans Wijnweekend met op zaterdag een presentatie in het pakhuis met de wijnen en sherry's van Barbadillo.

Bodegas Pirineos uit Somontano aan de voet van de Pyreneeën, Vega Real uit Ribera del Duero en Bodegas Barbadillo, met sherry's en wijnen uit Jérèz, vallen onder de Barbadillo Groep. De wijnen worden rechtstreeks door de WijnGoeroe geïmporteerd. Op zaterdag 8 mei is Arne van Barbadillo tussen 10:00 en 18:00 in ons wijnpakhuis aanwezig om de wijnen en sherry's van hoge kwaliteit en met uniek karakter aan je te presenteren en natuurlijk te laten proeven. Bovendien krijg je dan, maar ook van vrijdag tot en met zondag in de webshop, 20% korting op het gehele Barbadillo assortiment!

Dus je bent zaterdag 8 mei van harte welkom in ons pakhuis. Vanzelfsprekend houden we hierbij de regels van het RIVM in acht. Zo vragen we je 1,5 meter afstand te houden en geldt er beperkte toegang voor het aantal bezoekers. Er is een deur policy dus het kan zijn dat je even buiten moet wachten.