WijnGoeroe november update


WijnGoeroe november update

In het weekend van 11 en 12 november heeft onze halfjaarlijkse wijnbeurs weer plaatsgevonden. Wij zijn blij om te mogen zeggen dat het een zeer groot succes was! Veel van onze (vaste) klanten, maar ook andere geïnteresseerden hebben de weg naar ons wijnpakhuis weten te vinden. De aanwezige wijnboeren hebben zoals altijd veel wijnen moeten ontkurken om alle aanwezigen te kunnen voorzien van heerlijke wijnen. Uiteraard nodigen wij u ook van harte uit om op andere dagen ons wijnpakhuis te bezoeken voor prachtige wijnen en passend wijnadvies.

Wijngeschenken van de WijnGoeroe


Het is alweer bijna december, de hoogste tijd om na te denken over relatiegeschenken! De WijnGoeroe biedt gelukkig uitkomst! Bij ons kunt u wijngeschenken bestellen, geheel op maat gemaakt. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel wijnen u wilt verpakken en welke wijnen dit moeten zijn. Ook is het mogelijk om het pakket te voorzien van bijvoorbeeld een lekker stuk kaas. Uiteraard kunt u ook zelf een idee aan ons voorleggen, wij denken graag met u mee! Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw relatiegeschenk of kom eens langs in ons wijnpakhuis.

Relatiegeschenk bestellen »

WijnGoeroe wijngeschenk

Wijn van de maand


We hebben in november ook weer een nieuwe wijn van de maand geselecteerd. Een heerlijke Blaufränkisch wijn van Weingut Claus Preisinger! Deze druif wordt gezien als 'lastig' en wordt daarom vaak geblend met andere druivensoorten. Echter heeft Claus geen problemen met deze druif en maakt er echt iets lekkers van! Deze wijn heeft echt coole klasse en is op zijn best wanneer hij gedecanteerd en licht gekoeld wordt. Interesse? De wijn is nu te koop in onze webshop met een extra aantrekkelijke prijs!

Wijn van de maand bestellen »