Wijnbeurs 13 en 14 mei in het pakhuis van de WijnGoeroe
Ook in 2017 organiseren we weer mooie wijnbeurzen in ons Wijnpakhuis in Rotterdam. Tijdens deze beurzen zijn ook altijd een aantal van onze wijnproducenten aanwezig. Zo kan je met ze kennismaken en hun wijnen proeven en daarnaast profiteren van onze aantrekkelijke beursaanbieding: 12 dezelfde flessen halen = 10 betalen. De eerstvolgende wijnbeurs wordt vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei gehouden. Op vrijdag zijn we van 14.00 tot 21.00 geopend en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00.


Wijnbeurs voor Italiaanse wijnliefhebbers
Op 13 en 14 mei kunnen Italiaanse wijnliefhebbers hun hart ophalen. Loredana van het Siciliaanse wijnhuis Vivera is aanwezig, maar ook David van Palorino (o.a. Collagù en Cantina di Custoza) en Leonardo, de zoon van wijnmaker Dario Stroppiana, met heerlijke Barolo's en Dolcetto uit La Morra. Daarnaast kunnen we Emanuela da Pra van Tenuta Puiatti verwelkomen. Dit wijnhuis hebben we op de recente VinItaly beurs aan ons assortiment toegevoegd.

Overige aanwezige wijnhuizen
Dit weekend begroeten we ook wijnhuizen uit andere Europese wijnlanden. Zo zijn onder meer de Duitse wijnhuizen Weingut Julius, en Weingut Schauss, het Oostenrijkse Weingut Glatzer en Weingut Waberer, het Franse Domaine Gerard Tremblay, Bushmanspad Estate uit Zuid Afrika, het Spaanse Invisus (o.a. Bodegas Pompaelo) en Bodegas Casto Pequeño aanwezig.

En er is meer te proeven...
Naast al die fantastische wijnen, kan je deze dagen ook een heerlijk knapperige Flammkuchen, zalm van Jacobus Toet en de cognacs van Louis Bouron proeven.

Dus we zien je snel op 12, 13 en of 14 mei! Kan je dit weekend niet? Niet getreurd want de volgende wijnbeurs is op 11 en 12 november gepland en bovendien is ons pakhuis elke zaterdag van 12:00u tot 18:00u geopend.