Heb je nog geen wijn voor de feestdagen?


Nog een kleine week en het is alweer kerst! Traditioneel wordt er door veel mensen samen met familie gezellig gegeten, maar uiteraard ook gedronken. Een goede wijn mag tijdens de feestdagen dus absoluut niet ontbreken! De WijnGoeroe weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een wijn lekker smaakt bij de gerechten van het seizoen. Daarom hebben we ook deze maand weer een wijn van de maand uitgekozen, die ontzettend goed samengaat met een kerstdiner! In dit geval hebben we het over de overheerlijke Barbera d'Asti Superiore! Bestel deze superieure volle rode wijn vandaag nog bij De WijnGoeroe! En omdat het kerst is hebben wij ook nog wat van de prijs afgehaald!

Heb je advies nodig over welke wijn het beste past bij jouw kerstgerecht? Neem dan gerust even contact met ons op, De Wijngoeroe adviseert je graag!

Nieuwe jaar goed beginnen


Wil je het nieuwe jaar helemaal in stijl beginnen? Dan moet je absoluut het nieuwe jaar aftrappen met een heerlijke Champagne, Prosecco, Cava of één van onze andere mousserende wijnen. Bubbels en uiteraard oliebollen mogen eigenlijk op geen enkele nieuwjaarsborrel ontbreken! Heb je nog geen bubbels in huis gehaald? Wees gerust, wij kunnen je voor het nieuwe jaar nog mousserende wijn leveren, geschikt voor ieder feest.

Extra openingstijden voor kerst en nieuwjaar


Bestel je wijn deze week nog in onze webshop, dan weet je zeker dat je het voor kerst in huis hebt. Maar uiteraard verwelkomen wij je ook van harte in ons wijnpakhuis. Om je rondom de feestdagen nog beter van dienst te zijn, is ons wijnpakhuis extra geopend:

  • donderdag 22 december, 10:00u-18:00u;

  • vrijdag 23 december, 10:00u-18:00u;

  • zaterdag 24 december 10:00-17:00u.

  • donderdag 29 december, 10:00u-18:00u;

  • vrijdag 30 december, 10:00u-18:00u;

  • zaterdag 31 december, 10:00u-18:00u.