Lekkere fles bubbels voor oud en nieuw!


Traditioneel wordt er met oud en nieuw door veel mensen weer een fles bubbelwijn open geknald. Een bubbelwijn mag namelijk niet ontbreken tijdens de jaarwisseling of bij een nieuwjaarsreceptie. Champagne is veruit de meest bekende mousserende (bubbel)wijn, maar in het algemeen ook vaak de meest dure mousserende wijn. Daarom bieden wij naast heerlijke Champagnes ook een aantal andere zeer kwalitatieve mousserende wijnen met een aantrekkelijk prijs aan! Wil je toch een echte Champagne? Wij hebben een viertal prachtige sprankelende Champagnes van Jean Vesselle.

Alternatieven voor Champagne


Naast Champagne komt er nog een ander soort mousserende wijn uit Frankrijk, namelijk de Crémant. Crémant wordt in een andere streek geproduceerd dan Champagne maar is zeker niet minder lekker! In plaats van een mousserende wijn uit Frankrijk kun je ook kiezen voor Prosecco uit Italië. De WijnGoeroe heeft een aantal overheerlijke Prosecco's van wijnhuis Collagu, waaronder een rosé variant die barst van het fruit. Verder kun je bij ons ook nog terecht voor een drietal frisse Cava's uit Spanje of, als je meer van Riesling of Spätburgunder houdt, voor een Sekt uit Duitsland. Welke mousserende wijn je ook kiest, ze zijn allemaal ontzettend geschikt voor jouw nieuwjaarsfeest!

Bubbels bestellen bij De WijnGoeroe


Heb jij nog geen bubbels om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Dan moet je echt nog even een bubbelwijn bestellen bij De WijnGoeroe. Wanneer je bij ons bestelt weet je zeker dat je een kwaliteitswijn in huis haalt! Bestel je voor meer dan 50 euro, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Heb je advies nodig? Kom dan gerust eens langs in ons wijnpakhuis te Rotterdam. Wij zijn rond nieuwjaar extra lang geopend voor advies en directe verkoop, zie onderstaand de openingstijden! Wanneer je voor 17.00 uur wijn bestelt in onze webshop dan heb je het de volgende werkdag in huis!

De WijnGoeroe wenst je alvast een fijne jaarwisseling en een fijn 2017 toe!

Openingstijden wijnpakhuis met oud en nieuw:

  • donderdag 29 december, 10:00u-18:00u;

  • vrijdag 30 december, 10:00u-18:00u;

  • zaterdag 31 december, 10:00u-18:00u.