Online wijnverkoop blijft stijgen


Online wijnverkoop in de lift!
De hoeveelheid wijn die door webshops wordt verkocht blijft stijgen, terwijl supermarkten juist voor het eerst in jaren minder wijn verkopen.

Waar de hoeveelheid wijn die door supermarkten werd verkocht al jaren stabiel was, is deze in het afgelopen jaar met 2,8 procent gedaald. Ook de wijnomzet van supermarkten daalde, deze met 1,3 procent. Het verschil in de daling van het volume en de daling van de omzet wordt verklaard door de vraag van de consument die verschuift naar duurdere wijnen.

Wijn webshops zijn bezig met een opmars


Terwijl 80 procent van de Nederlandse wijnverkopen traditioneel plaatsvond in de supermarkten, is de internetverkoop van wijn aan een opmars bezig. Inmiddels wordt ongeveer 10 procent van alle wijnen in Nederland via webshops aangekocht. Deze webshops bieden consumenten gemak en een gevarieerd aanbod. Uit onderzoek blijkt bovendien dat Nederlandse consumenten na een eerste online bestelling van wijn, vaak online wijn blijven bestellen. De verwachting is daarom dat de online verkopen van wijn in de komende jaren zullen blijven toenemen.

Online kwaliteitswijnen kopen


Het internet is een waar walhalla voor wijnliefhebbers. Het is namelijk zeer gemakkelijk om online kwaliteitswijnen aan te kopen. Veel van de wijnen die online te koop zijn, zijn bovendien vaak niet gemakkelijk verkrijgbaar bij Nederlandse wijnhandels en supermarkten. De WijnGoeroe richt zich uitsluitend op de online verkoop van kwaliteit. Ons aanbod is divers, wat betekent dat er voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse kwaliteitswijnen te vinden zijn in onze webshop.

Online wijn bestellen bij de Wijngoeroe


Wij hebben onze webshop speciaal ingericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u in een oogopslag zien bij welke temperatuur de wijn geserveerd dient te worden, of u de wijn lang of kort dient te bewaren en bij wat voor gerechten de wijn het best past. Daarnaast kunt u altijd contact met een van onze medewerkers opnemen voor een gratis persoonlijk wijnadvies. Bestelt u uw wijnen voor 17.00 uur, dan sturen wij deze dezelfde dag nog naar u op. Zo kunt u vaak de volgende dag al van uw nieuwe wijn genieten!

Direct wijn bestellen:


Rode wijn

Witte wijn

Rosé wijn

Mousserende wijn