Speciaal voor de zwevende kiezer
Heb jij nog geen idee wat je gaat stemmen volgende week? Dat hoeft de keuze voor een goede wijn in ieder geval niet in de weg te staan! Want speciaal voor zwevende kiezers heeft De WijnGoeroe twee wijnpakketten samengesteld met de best verkochte witte- en rode wijnen van vorig jaar. Daarnaast hebben we deze maand weer een topper geselecteerd als 'Wijn van de maand'. Zo maken wij van het uitkiezen van goede wijnen kinderspel.

De best verkochte rode wijnen van 2016


Het pakket met rode wijnen bestaat uit twee flessen Camina Tempranillo van Bodegas Cristo de la Vega uit Spanje, twee flessen Paredaux Rouge van Domaine des Lauriers uit Frankrijk en twee flessen Piemonte Barbera van Vinchio-Vaglio Serra uit Italië. Met recht drie overheerlijke borrelwijnen, die gebundeld in het wijnpakket met best verkochte rode wijnen slechts €34,95 kosten.

De best verkochte witte wijnen van 2016


De witte wijnen die wij in 2016 het meest hebben verkocht zijn Camina Rosado van Bodegas Cristo de la Vega uit Spanje, Chardonnay van Domaine des Montarels uit Frankrijk en Grüner Veltliner van Weingut Glatzer uit Oostenrijk. In ons wijnpakket met best verkochte witte wijnen zijn van elke wijn twee flessen opgenomen. Gebundeld zijn deze wijnen zeer gunstig geprijsd, want voor slechts €46,95 bestel je dit wijnpakket in onze webshop.

Maart topmaand


Tot slot hebben we speciaal voor de maand maart een zeer scherp geprijsde topwijn geselecteerd. Dit betreft de Pinot Nero 'Torre dei Viscovi' van Cantina Colli Vicentini uit Italië. Een perfecte Italiaanse Pinot Noir die in 2016 is bekroond met brons op de Global Pinot Noir Masters. Deze topper is nu te bestellen in onze webshop voor slechts €6,95 per fles.