Spaanse wijn

Spaanse wijn kopen bij de WijnGoeroe
Spanje staat bekend als het land van de tapas, paella en Flamenco, maar inmiddels staat het land ook bekend om zijn heerlijke Spaanse wijnen. Een interessant feit is dat Spanje het grootste oppervlakte met wijngaarden in de wereld heeft, echter door de hoge temperaturen in het land is de opbrengst per hectare een stuk lager dan in andere Europese landen zoals Frankrijk. De Spanjaarden maken echter hun gebrek aan volume ruimschoots goed met de uitstekende kwaliteitswijn die zij leveren. De bodega's van de WijnGoeroe zijn voornamelijk te vinden in wijngebieden zoals Navarra, Rioja, Castilla y Léon en Calatayud. De wijnboeren in deze streken zijn door ons gekozen vanwege de hoge kwaliteit en unieke Spaanse wijnen die zij produceren. Ons assortiment zit daarom vol met bruisende Cava's, temperamentvolle rode wijnen, fruitige rose's en uiteraard ook frisse witte wijnen uit Spanje. Wil je een Spaanse wijn kopen? bekijk dan onderstaand ons ruime assortiment!

Soorten Spaanse wijn


Omdat Spanje ontzettend veel wijngaarden heeft, zijn hier allerlei soorten internationale druivensoorten te vinden. Maar wat Spaanse wijnen voornamelijk bijzonder maakt, zijn de druiven van eigen bodem, zoals de Tempranillo en Verdejo. Mocht u in Spanje zijn en een wijn van de Tempranillo druif tegenkomen, laat deze dan niet aan u voorbij gaan! Tempranillo wijn heeft namelijk altijd een frisse smaak en een duidelijke structuur. Bij de WijnGoeroe vindt u Spaanse wijnen in alle prijsklassen, voor ieder wat wils! Verder zitten er een aantal echte topwijnen in ons assortiment die internationaal erkende prijzen hebben gewonnen.

Spaanse wijn kopen bij de WijnGoeroe


Wil je een Spaanse wijn kopen? Dan zit U bij De WijnGoeroe goed! Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze wijnen natuurvriendelijk en duurzaam geproduceerd worden, alleen zo kunnen wij u echte kwaliteitswijn garanderen. Benieuwd naar één van onze unieke Spaanse wijnen? Ontdek dan vandaag nog de smaak van Spanje! Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden, daarnaast is de verzending gratis bij een bestelling van € 50,- of meer.

Neemt u gerust even contact met ons op wanneer er nog vragen bestaan over Spaanse wijnen. Bel met +31 (0) 10 - 485 69 00 of stuur een e-mail naar info@dewijngoeroe.nl
Wijnblog

Blog

Wat wordt 2021 voor wijnjaar?

12-9-2021   Terwijl in de wat noordelijker gelegen Europese wijnlanden de druiven elke zonnestraal van harte verwelkomen om rijp te worden, zijn ze bij Costers del Sió in Catalonië al begonnen met de oogst....


Lees verder
Reviews

9.4 / 10

378 Klanten beoordelen ons: De WijnGoeroe UITSTEKEND

2 sep '21 - Edward geeft De WijnGoeroe een 10 uit 10

Super service en zeer hoge klantvriendelijkheid

De Wijn Goeroe

Bekijk alle reviews op: KiyOh